duminică, 26 ianuarie 2014

Jamaa History
Aici este un scurt rezumat al istoriei Jamaa, legende si mituri.


Povestea 
Și așa a fost că Tatal Cerului a fost numit ZIOS. El a creat multe stele si planete, și le-a pus în mișcare. Dar, după creație, el a ramas singur. Deci, el a creat-o pe Mama Cerunui , un stârc cenușiu, și a numit Mira . 

Mira a fost frumosa , o zeita a naturii și au fost foarte fericiți împreună. Ea l-a iubit pe ZIOS profund și de multe ori ii spunea cât de talentat era, încurajându-l sa creese noi tinuturi. Împreună, ZIOS și Mira au creeat ce noi numim astazi jamaa: un teren luxuriant umplut cu oceane, munți, pajiști, și tot felul de plante și animale. Ei au numit această lume Jamaa, si de atunci , sute de ani animalele au trait in pace , si singura lor atributie era distractia. 

Dar astăzi, acest lucru s-a schimbat in Jamaa. O forță întunecată misteriosa s-a strecurat în țară, Aceste forte doborau tot ce le iesa in cale. ''Numai tu poti ajuta salva animalele și de a restabili în lume pacea''. Vă rugăm să ajutai, pentru că voi sunteti singura speranță Jamaa .  ~  VIPMiriKaa AJ Legenda

Dupa ce fantomele au venit in Jamaa
Mira, mama cerului, si-a farnt inima incercand sa distruga fantomele. Sentimentele de tristețe și furie inconjurau tinutul, totule era negru totul ardea , nimic nu mai era ca inainte. Ceea ce numim noi astazi ''Fantoma mama" a fost creeata din lacrimile Mirei , pentru ca fantomele se hraneau cu tristete si furie... Singurul scop al fantomelor "este de a aduce haos și distrugere a Jamaa''. ~ Adaptata legendele AJ vechi , VIPMiriKaa. 


Liza 

Curajosa și puterniaca Liza este cel mai inteleapt panda si protectoare a tinutului  Jamaa. Ea explora noi tinuturi Jamaa și avea preocupări intelectuale, și a cartografiat personaje din Jamaa. Ea este mândră, inteleapta modul ei, și ea nu lasa sa stea nimic in calea ei si a expeditiei ei. Liza nu sta pe loc pentru mult timp, și nu are mult timp pentru a vorbi . Ea a creat cele mai multe dintre provocările si aventurie de explorare în Animal Jam și ea studiaza toate animalele din lume, pentru a documenta Jamaa. Ea mereu a fost blanda si curajaoasa nu s-a dat la oparte de la  nici o cerecetare . Fara cercetarile ei in domenii umane , geografice , terestre , Jamaa nu evolua asa de mult.

Greely
Greely, este foarte intelept si face descoperiri din domeniul lui pregerat , magia , unde descopera potiuni si vraji care salveaza Jamaa de la pierire. El este cu siguranta de partea bună și mereu a tinut cu dreptatea, dar el joacă cu propriile sale reguli. El vorbește multe limbi si stiu foarte bine tot ce se intampla si se va intampla in jamaa și are o anumită cantitate de disprețul față de ceilalți lideri ''Shaman''. Are o putere foarte mare, puterea lui Greely este egala cu puterea mamie cerului , Mira. Greely este un războinic puternic, lupta împotriva fantomelor din Animal Jam, fantomele se tem de El mai presus de toate, pentru că el este foarte puternic. El este partea intunecata a mitologiei Animal Jam el inainte sa fie bun si sa fie erau a fost pe partea fantomelor. Are teorii despre cazul în care fantomele au venit de la el pentru a fura din Jamaa pietre spirit nedescoperite. ~ VIPMiriKaa AJ Legenda

Sir Gilbert
Sir Gilbert,  este regele tigrilor, este un războinic mândru. El ia strămoșii lui foarte serios și face întotdeauna un punct pentru a onora pe cei care au venit înainte de el, atunci când merge în luptă.Chiar dacă el este un aspect si un dur, Sir Gilbert este un animal foarte atent, spiritual cu un caracter grijuliu. El are o voce profundă, care pot suna de la liniștitor la amenințător.Este un mentor pentru ''noi tigri'', Sir Gilbert poate fi un profesor dur, dar el are o mare înțelepciune și știe foarte multe despre istoria  Jamaa și lupta in desfășurare cu fantomele care populează lumea animalelor Jam. ~ VIPMiriKaa AJ Legenda

Cosmo
Cosmo, este un vânzător expert de plante medicinale .El are o statura mica, fiind foarte vesel și glumet mereu, și consideră că chiar și o persoană mic poate avea o personalitate mare. Cosmo este un academic adevărat, și îi place să studieze cărți și sa faca cercetarii pe teren. El are o cunoaștere enciclopedică de plante și utilizările lor, el vindeca animalutele din Jamaa. El chiar daca este recunoscut în lumea spirituală, nu se lauda si preferă să se concentreze pe lucruri care pt ajuta Jamaa . Este un mentor pentru noi Koala în Jamaa, Cosmo este prietenos și este ca un profesor cu începătorii. El e un profesor înnăscut și iubește sa mearga in grup cu studenți pe câmp pentru a studia plante.

Vipmirikaa- legenda


Graham
Graham este o maimuță care  inventeaza lucruri, precum și utilizarea instrumentelor din lume. El este un inascut tesator si stie foarte multe despre arta mestesugurilor , artele frumosului ,el a construit cladirile din Jamaa. El e un cârpaci născut și nu oboseste niciodată și mereu foloseste instrumente vechii  fără a  încerca să le  îmbunătățească sau să le dezvolte. Graham are un simț bizar al umorului și îi place să se faca farse pe noi animale Animal Jam. ~      VIPMirikaa Legenda AJ. 

Peck
Draguta, dar cu siguranta nu de pluș, Peck este Shaman iepure. Ea este cea tare și frumoasa grupului, și ea este o nonconformista și foarte independenta.Ii pleace sa decoreze lucrurile stiu foarte bine instoria Jamaa. Are un simt foarte dezvoltat la capitolul decorat  si asortata . Este jucausa si glumeata , ii place lectura si iubeste morcovi ~ VIPMirikaa AJ Legenda

Din pacate mai multe informatii despre eroii aj nu am sa va dau .
Nu uita ca AJ scrie in fiecare zii o alta pagina a istorile sale lungi.

By: VIPMirikaa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu